Blog

Blog i novosti

Kako postaviti svoj E-mail u Google Mail

30 godina postojanja hrvatske nacionalne domene 0

Ako ne želite koristiti svoj Mail u Outlooku ili Tunderbirdnu ili nekom drugom programu za E-poštu, možete korititi i Google Mail.

Kako postaviti Google Mail kao program za E-mail poštu / adresu s vlastite domene.
Postoje klijenti koji žele svoju mail adresu što su je kreirali u cPanelu, koristiti ne postavljenu u Outlook ili Tunderbird, već u Google Mail. Kako to napraviti pojašnjava donji video. Znači Google Mail se u ovom slučaju koristi kao program za rad s našom vlastitom cpanel mail adresom npr marko@markovatvrtka.hr:


Pogledajte još i:

Kreiranje E-mail adresa u cPanelu

Kada se znate logirati u cPanel, što pojašnjavamo za one koji ne znaju još jednom na dnu  ove stranice, onda si možete i sami kreirati i E-mail adrese. Pogledajte video uputu:

Kako postaviti svoj E-mail u Mozilla Thunderbird

Po nama najbolji program za E-mail na vašem računalu, i naravno besplatan. LINK za preuzimanje.

“Thunderbird se financira donacijama korisnika. Ne prikuplja osobne podatke, ne prodaje oglase u vašoj pristigloj pošti niti potajno trenira AI s vašim privatnim razgovorima. Thunderbird je open source . Kao dio obitelji Mozilla možete biti sigurni da vašu privatnost i sigurnost uvijek stavlja na prvo mjesto.”

Video uputa- prijava (logiranje) u cPanel – u vaš hosting račun

U ovoj video uputi pojašnjeno je logiranje odnosno prijava u vaš hosting account, uz samu domenu, hosting je najbitnija usluga da bi imali svoje E-mailove i/ili web stranicu.

Ako želite pročitajte i ovaj vrlo koristan članak, koji vrlo poučno objašnjava pojmove kao što su domena i hosting i vezane usluge: https://besplatna.hr/sto-je-hosting/

 

Košarica