E-mail na Hosting paketu

Uz gratis hosting paket na servisu besplatna.hr dobivate gratis i otvaranje do 10 e-mail adresa prema Vašoj domeni. No niste limitirani sa tih 10, možete koristi teoretski neograničen broj Email adresa na vašem hosting paketu.

kreiranje email adresa

E-mail na vašem Hosting paketu

Zašto besplatno otvaramo e-maila drese?

Zašto koristiti e-mail adresu koja sadrži naziv Vaše domene?

Zasto koristiti hosting emaila drese

profesionalnost

Email adrese vezane na domenu nazivaju profesionalne E-mail adrese jer ih može otvoriti samo vlasnik tvrtke... odnosno domene. Profesionalne E-mail adrese jačaju sigurnost i kredibilitet vaše tvrtke, obrta, udruge, ordinaciije...

web stranica + E-mail

Prostor besplatna.hr hosting paketa je velikih 10GB (hosting usluga se uvijek nudi kroz tzv. pakete) koristi se i za pohranu i web stranice ili web shopa i za smještaj E-mail poruka. Ne brinite ako se ovaj paket od 10 Gb zapuni na vrijeme ćemo vas obavijestiti da ga povećamo.

E-mail adrese - no limit

Besplatno otvaramo do 10 e-mail adresa, ali niste limitirani brojem mail adresa koje možete kreirati na vašem hosting paketu. Veličina sandučića pojedine e-mail adrese također nije limitirana. Ali je ukupni limit za sve adrese i za web stranicu 10GB, ali se uz naknadu može prijeći na bilo koji veći paket.